Η φύση διδάσκει υπομονή, φροντίδα, ελπίδα και πίστη.

Η δημιουργία του κήπου, ο χρόνος που περνάμε σε αυτόν, η επαφή με το χώμα, τα φυτά και τη φύση, είναι πολύτιμες εμπειρίες που αυξάνουν την ψυχική ευημερία μας. Στο Sense In Scape πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσειτον κήπο που ονειρεύεται, να φροντίσει τα φυτά που αγαπά. Άλλωστε όλοι έχουμε την ικανότητα της δημιουργίας αλλά και την έμφυτη ανάγκη για αλλαγή και εξέλιξη. Κοντά στα φυτά αυξάνουμε τις θετικές μας σκέψεις και συναισθήματα και έτσι μαζί με αυτά να καλλιεργούμε και τη δική μας ψυχική ευημερία.

Sense In Scape | Γιατί

Sense | Αισθήσεις Στον κήπο όλες οι αισθήσεις ενεργοποιούνται προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο επισκέπτης του κήπου δημιουργεί, στο πέρασμα του χρόνου, μια ξεχωριστή σχέση με τα φυτά του και εξελίσσεται εσωτερικά μαζί με αυτά.

In | Έμπνευση Η φύση και τα φυτά γίνονται η έμπνευση για εσωτερική ηρεμία, πνευματική διαύγεια και συναισθηματική εξέλιξη. Γίνεται η έμπνευση για να ζούμε καλύτερα.

Scape | Τοπίο Ο κήπος, όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι, γίνεται ο προσωπικός τόπος ανάπτυξης και ευημερίας. Γίνεται το τόπίο όπου μαθαίνει κανείς τον εαυτό του καθώς εξελίσσεται μαζί με τα φυτά του. Είναι ο πολύτιμος προσωπικός χώρος καλλιέργειας ψυχικής ευημερία.

Sense In Scape | Τα εργαλεία

Garden Coaching – Με έμπνευση από το Mindfulness. Καλλιέργεια επίγνωσης με έμπνευση την φύση και τον κήπο.

Garden Mentoring – Δημιουργώντας τον κήπο της προσωπικής ευημερίας.

Garden Growing – Φροντίζοντας τα φυτά με έμπνευση και επίγνωση. Σχεδιάζοντας φανταστικά τοπία με τους μικρούς αρχιτέκτονες τοπίου

Garden Rituals – Συναντήσεις ευημερίας με αφορμές από τη φύση.

Καλώς Ήρθες!

Η Ελευθερία είναι Αρχιτέκτονας Τοπίου με σπουδές στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Η αγάπη της για προσφορά και υποστήριξη την οδηγούν σε νέο κύκλο σπουδών στο Life Coaching αλλά και στην Θετική Ψυχολογία και την Ψυχολογία του Coaching.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής στον σχεδιασμό κήπων και αστικών τοπίων παρατηρεί την ανάγκη των ανθρώπων να συνδεθούν με τη φύση, τα φυτά και τον προσωπικό τους κήπο. Η στιγμή που ξεκινά τα πρώτα της βήματα προς την προσωπική της ανάπτυξη είναι καθοριστική, καθώς γεννά την επιθυμία να μοιραστεί τη βαθιά σύνδεση που νιώθει με τη φύση και τα συναισθήματα που βιώνει κοντά σε αυτή.

Έτσι ξεκινά η δημιουργία του Sense In Scape. Ο δικός της τρόπος για προσφέρει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που επιδρά θετικά στο σώμα και το πνεύμα. Τα προγράμματα που έχει δημιουργήσει αφορούν όποιον επιθυμεί να διαχειριστεί το άγχος, να νιώσει ευγνωμοσύνη για τη ζωή και να αναπτύξει τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή του.

Σπουδές

MSc in Applied Positive Psychology and Psychology of Coaching – University of East London

Life Coaching  – Δια Βίου Μάθηση ΕΚΠΑ

MA in Landscape Design Studies – University of Newcastle Upon Tyne

Bachelor Ανθοκομία και Αρχιτεκτονική Τοπίου – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ο δικός της κήπος

Ρίζες: Παντρεμένη με 2 γιους και έναν σκυλάκι

Εποχή: Άνοιξη

Λουλούδι: Κυκλάμινο

Χρώμα: Πράσινο της ηρεμίας, μωβ της πνευματικής ισορροπίας