Φύση | Θετικά Συναισθήματα | Δημιουργία

Είμαι η Ελευθερία

Είμαι η δημιουργός του SenseInScape και θέλω να μοιραστώ μαζί σου την αγάπη μου για τη Φύση, τα Θετικά Συναισθήματα και τη Δημιουργία

Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου ζω και εργάζομαι. Έχω πτυχίο Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (ΑΤΕΙ Ηπείρου) και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne. Το δεύτερο μεταπτυχιακό μου είναι στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία του Coaching όπου ολοκλήρωσα με διάκριση στο Πανεπιστήμιο UEL της Μεγάλης Βρετανίας. Έχω ολοκληρώσει εκπαίδευση στο Life Coaching στο ΕΚΠΑ ενώ έχω παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις σε καλλιτεχνικά εργαστήρια.  

Η αλληλεπίδραση της Φύσης, των Θετικών Συναισθημάτων και της Δημιουργίας είναι σημαντική και ουσιαστική τόσο στη ζωή όσο και στην εργασία μου. Όραμα μου είναι να βοηθήσω ανθρώπους να βιώσουν συναισθήματα με αφορμές από τη Φύση αλλά και να δημιουργήσουν με έμπνευση από αυτή, φέρνοντας στην επίγνωσή τους την αξία της αυτοπαρατήρησης, της αυτοφροντίδας και της ενσυνειδητότητας.

Το SenseInScape είναι ο φιλόξενος διαδικτυακός τόπος αλληλεπίδρασης της Φύσης, των Θετικών Συναισθημάτων και της Δημιουργίας, ένας χώρος έμπνευσης αλλά και εκπλήρωσης του οράματος μου. Η ευημερία, ψυχική και σωματική, είναι αγαθό πολύτιμο για τον άνθρωπο και η Φύση πηγή έμπνευσης για καλλιέργεια πόρων ώστε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

SenseInScape

Γιατί

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να βιώσουν θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσουν τους πόρους για να αναπτύξουν ανθεκτικότητα στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Η επίγνωση, η φροντίδα, η ευγνωμοσύνη είναι μερικά από τα συστατικά για σύνδεση με τον βαθύτερο εαυτό αλλά και το περιβάλλον γύρω μας. Η Φύση είναι πηγή έμπνευσης για για να ανακαλύψουμε την ικανότητα μας στην συνειδητή αλλαγή, συναισθηματική εξέλιξη και ψυχολογική ευημερία.

Πως

Η συνειδητή παρατήρηση του εαυτού, η θετική αλληλεπίδραση με το περιβάλλον γύρω μας, η ανάδειξη δυνάμεων και ικανοτήτων είναι οι άξονες που προάγουν την ψυχική ανθεκτικότητα, την ευγνωμοσύνη, τη δημιουργικότητα και την ψυχική ηρεμία. Η Θετική Ψυχολογία και η επιστήμη του Coaching προσφέρουν πολύτιμα εργαλεία ώστε να φωτίσει κάθε τομέας ζωής και να εφαρμοστούν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να επιτευχθούν στόχοι και να καλλιεργηθεί συνειδητά η ευημερία του κάθε ανθρώπου.