Δημιούργησε παρέα με τη φύση!

Θέλεις έναν κήπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά…

Ονειρεύεσαι να ξυπνάς το πρωί και οι πρώτες γουλιές ζεστού καφέ να είναι παρέα με τα χρώματα των λουλουδιών…

Απολαμβάνεις και εσύ το τραγούδι των πουλιών και τη χαρά να σκαλίζεις το χώμα…

Θέλεις ένα κήπο όπου χαίρεσαι τη ζωή, απολαμβάνεις τις στιγμές με τους δικούς σου, νιώθεις να εξελίσσεσαι μαζί του;

 

Καλώς ήρθες στο Garden Coaching του Sense In Scape!

 

Εδώ θα βρεις την έμπνευση και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να συνδεθείς με τον κήπο σου, να απολαύσεις τη βεράντα σου. Στόχος μου είναι να δημιουργήσεις τον κήπο που ονειρεύεσαι σε όποια φάση και αν βρίσκεται. Μαζί θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι της επιτυχίας, χωρίς άγχος και με τη σιγουριά ότι στο τέλος σε περιμένει ο κήπος που πάντα επιθυμούσες.

Είμαι σίγουρη ότι μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα και να φτιάξεις τον κήπο που ονειρέυεσαι. Ακολούθησε τη μέθοδό μου και με αφετηρία εσένα, τις ανάγκες, τις επιθυμίες, το τρόπο ζωής σου θα δημιουργήσουμε το χώρο που έχεις φανταστεί. Τον κήπο που ανυπομονείς να βρεθείς για να ξεκουραστείς, να απολαύσεις, να ηρεμήσεις.

Άλλωστε η κηπουρική είναι ένα ταξίδι δημιουργικό, με προκλήσεις αλλά και μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα, όπως και αν είναι ο δικό σου κήπος, σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι. Μαζί, θα ανακαλύψουμε αυτά που επιθυμείς, θα αξιολογήσουμε όσα έχεις και θα φτιάξουμε το σχέδιο δράσης για να αποκτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι.

 

 

Νιώσε τη σιγουριά ότι ο κήπος σου είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεσαι

Νιώσε ασφαλής ότι θα έχεις τη απαραίτητη υποστήριξη

Νιώσε τη βεβαιότητα ότι ο κήπος σου θα εξελιχθεί και μαζί του και εσύ!

 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

Γεια σου, είμαι η Ελευθερία!

 

Είμαι η δημιουργός του Sense In Scape. Αγαπώ τη φύση και τον κήπο. Απολαμβάνω να βοηθώ ανθρώπους σαν και εσένα να αποκτήσουν τον κήπο που ονειρεύτηκαν.

Οι σπουδές μου στην Αρχιτεκτονική Τοπίου, οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες αλλά και το προσωπικό ταξίδι ανάπτυξης και αυτοβελτιώσης με ενέπνευσαν να δημιουργήσω εμπειρίες Coaching για τον κήπο ή τη βεράντα . Εμπειρίες ξεχωριστές, απολαυστικές!

Όλη η γνώση και η εμπειρία μου έγιναν η έμπνευση για να σου προσφέρω όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τον κήπο σου, τις στιγμές ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Μπορώ να σε βοηθήσω να εμπνευστείς και να σχεδιάσουμε τον δικό σου μοναδικό κήπο. Να σε ενθαρρύνω και να σε στηρίξω ώστε να δημιουργήσεις αυτό ακριβώς που ονειρεύεσαι χωρίς να χάνεις χρόνο και χρήματα.

 

Θέλω να δημιουργήσεις ένα κήπο ή βεράντα που χαίρεσαι να ζεις!

 

 

Γιατί να δουλέψουμε μαζί;

 

  • Οι δικές σου επιθυμίες, η δική σου έμπνευση και δημιουργικότητα, εκφράζονται μέσα από τη δική μου επαγγελματική εμπειρία.
  • Με χαλαρωτικό και διασκεδαστικό τρόπο σε καθοδηγώ ώστε να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το χώρο που έχεις.
  • Με απλά αλλά σωστά βήματα σε καθοδηγώ στις επιλογές σου ώστε να νιώθεις τη σιγουριά ότι δεν χάνεις χρόνο και χρήματα.
  • Ο κήπος σου είναι προσαρμοσμένος στις επιθυμίες, στις ανάγκες, στον τρόπο ζωής σου.
  • Νιώθεις χαρά και περιφάνεια για τον κήπο σου, είναι η δική σου δημιουργία.
  • Μέσα από τον κήπο εξελίσσεσαι και εσύ, βελτιώνεις τη ζωή σου και απολαμβάνεις το ταξίδι της δημιουργίας.
  • Σου προσφέρω αφορμές, ιδέες και προτάσεις για απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τον κήπο ή τη βεράντα που εσύ δημιούργησες.

 

 

 

Ακολούθησέ με σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι!

Μπορείς να επιλέξεις τρεις διαφορετικές εμπειρίες, σε προσκαλώ να κάνεις κλικ παρακάτω για να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου αν χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό για να συζητήσουμε. Θα χαρώ να συνεργαστούμε!