Δωματιο με θεα

Κυριακή πρωί!

Στο σπίτι της γιαγιά και του παππού, στο δωμάτιο με θέα τον κήπο. Ο χώρος έχει γεμίσει ήδη με φως και το πρώτο φλυτζάνι καφέ βρίσκεται πάνω στο τραπέζι.

Εδώ ο Αλέξης και η γιαγιά παίζουν το αγαπημένο τους επιτραπέζιο. Χαζεύω έξω και σκέφτομαι πως αλλάζει η διάθεση σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Κοιτάζω την πορτοκαλιά και μαγνητίζομαι εκεί, δεν βλέπω το παλιό σπίτι πίσω της.

Και έτσι καθώς χαζεύω τα φύλλα και τα χρώματα έξω, ακούω τον Αλέξη να μου λέει, “μαμά βγαίνω έξω να φωτογραφίσω τον κήπο του παππού”.

Παίρνει χαρούμενα το κινητό μου και αρχίζει να τραβά φωτογραφίες. Είμαι περίεργη τι θα δουν τα μάτια του. Ποια εικόνα θα θέλει άραγε να κρατήσει. Τον παρατηρώ να στήνει τον φακό, να επεξεργάζεται, να σκέφτεται.

Έρχεται πάλι στο δωμάτιο και μου δείχνει τις φωτογραφίες του. Όλες φωτεινές, με χρώμα, όλες είναι η δική του ματιά στον κήπο.

Αυτή η στιγμή είναι το Sense in Scape. 

Αυτό το πρωινό είναι το Sense in Scape.

Ένα δωμάτιο με θέα, το φως του ήλιου και η διάθεση για μια ακόμα βόλτα στον κήπο.

Κάνε Εγγραφή εδώ και γίνε μέλος της κοινότητας του Sence in Scape

Μοιράσου τις δικές σου φωτογραφίες στην ομάδα του Sense in Scape στο Facebook.

1 Comment

  • Γιάννης Γρ. Σπαντιδάκης

    Απάντηση

    Ένας καλλιτέχνης γεννήθηκε ακολουθώντας δυο γονείς ευαίσθητους και δοτικούς. Νάστε καλά όλη η οικογένεια και να πετυχαίνετε πάντα αυτό που αγαπάτε, αρκεί να το αγαπάτε αληθινά.

    14 Φεβρουαρίου, 2019 at 1:13 πμ

Post a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.