ΜΕΤΡΩ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Σάββατο πρωί και ξεκινάμε…. μετά από καιρό…. Ξεκινάμε για μέρη κοντινά, μέρη που μοιάζουν γνώριμα αλλά πόσες εκπλήξεις κρύβουν….

Σαν τη ζωή, κάθε βήμα της και μια νέα περιπέτεια αρκεί να είσαι εκεί, έτοιμη! Μην φοβηθείς…. Στις ανηφόρες προσπάθησε λίγο παραπάνω, στα ξέφωτα μείνε και απόλαυσε αυτό που απλώνεται γύρω σου και στις κατηφόρες κάνε βήματα σταθερά, σίγουρα, ξέρεις ότι σε κάτι όμορφο σε οδηγούν!

Σάββατο πρωί…. Βαθιές ανάσες και ξεκινάμε! Με εκείνη τη γνώριμη παρέα, μικρότερη αφού πολλά άλλαξαν, αλλά πάντα με το ίδιο κέφι και το ίδιο βλέμμα. Αυτό το βαθύ βλέμμα της χαράς και της προσμονής. Το βλέμμα της ανυπομονησίας για όλα τα όμορφα που θα βρεθούν στα βήματά τους!

Βήματα σταθερά… αυτά που ξέρεις ότι σε οδηγούν εκεί που θες να πας! Μπορεί να χάσεις για λίγο το δρόμο…. αλλά αυτές οι μυρωδιές, αυτά τα χρώματα γρήγορα σε φέρνουν και πάλι στο δρόμο σου! Βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι κάθε βήμα, κάθε αναπνοή σε φέρνει όλο και πιο κοντά σε μέρος ονειρικό!

Σάββατο πρωί…. το νερό κυλά γάργαρο, δεν σταματά σε κανένα εμπόδιο, σε καμιά στροφή… σε καμιά αναποδιά! Βρίσκει το δρόμο του όπως οι σκέψεις όταν τις αφήνεις να κυλούν χωρίς να τις κρίνεις. Όταν τις αφήνεις να σε οδηγήσουν εκεί που ποθείς χωρίς να τους βάζει εμπόδια!

Νερό δροσερό, καθαρό, σε καλεί να το νιώσεις! Να νιώσεις τη δροσιά του…. Όπως και η χαρά κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς, που το γέλιο τους είναι η δική σου δύναμη για να προχωράς!

Σάββατο πρωί… με αυτή την παρέα που δεν το βάζει κάτω στα εμπόδια, επιμένει! Θα λερωθεί, θα βραχεί αλλά θα συνεχίσει…. με ενθουσιασμό, με πείσμα!

Καταράκτης Ραπεντώσας, Πεντέλη

Η φύση κρύβει τα πιο όμορφα συναισθήματα!

No Comments

Post a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.