Πρωτη μερα…. οχι καποια μερα

Kαι κάπως έτσι ξεκινάει το Sense in Scape…. Μια μέρα αποφάσισα να ξεκινήσω από εκεί ακριβώς που βρισκόμουν. Έχοντας μια ιδέα, πολλή έμπνευση και το… χάος. Ένα τετράδιο, τα χρωματιστά μου μολύβια, οι άτακτες σημειώσεις και…. ξεκίνησα. Ένα βήμα τη φορά που έφερνε μια νέα ιδέα, μικρές ή μεγάλες αναποδιές που έφερναν καθυστερήσεις αλλά μέρα με την ημέρα η ιδέα γινόταν πράξη!

Το Sense in Scape είναι όλα αυτά που αγαπώ. Είναι η φύση, τα χρώματά της, μια βόλτα το πρωί, το δροσερό αεράκι από το παράθυρο. Είναι το χαμόγελο του παιδιού που βλέπει το νερό να κυλάει, η χαρά του όταν ανακαλύπτει, η περηφάνεια του όταν ζωγραφίζει το δικό του φανταστικό τοπίο.

Αλλά το Sense in Scape είναι και κάτι ακόμα… Είναι η χαρά να μοιράζεσαι με “φίλους” αυτά που βλέπεις, να συζητάς μαζί τους, να διασκεδάζεις.

Πιστεύω ότι εδώ θα βρεις την έμπνευση για την επόμενη βόλτα στη φύση, για τη γλάστρα που θέλεις να φυτέψεις αλλά όλο αναβάλεις, για τη γωνιά που θέλεις για να απολαμβάνεις τον καφέ και το βιβλίο σου αλλά δεν ξέρεις τι φυτά να χρησιμοποιήσεις. Εδώ θα ανακαλύψεις ανθρώπους και έργα εμπνευσμένα από τη φύση, θα εμπνευστείς και εσύ.

Aπόλαυσε λοιπόν αυτή τη “βόλτα” και μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος της ομάδας του Sense in Scape.

Έξω από το παράθυρό σου

είναι ο λόγος για να χαμογελάσεις σήμερα

No Comments

Post a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.