Η ευτυχία είναι στα κύματα…

Πολλοί όταν σκέφτονται ‘φύση’ τους έρχεται στο μυαλό το δάσος, το βουνό. Εμένα πάλι, μου έρχεται η θάλασσα.

Με το βουνό ηρεμώ, αλλά με τη θάλασσα επικοινωνώ και ας μην είμαι από νησί. Γι’ αυτό έμαθα να κάνω ιστιοπλοΐα, να ψαρεύω, να μαζεύω κοχύλια, για να είμαι εκεί. Το μπάνιο επίσης, είναι μια καλή ‘δικαιολογία’.

Ακόμα και το χειμώνα, θέλω να είμαι κοντά στη θάλασσα: τότε που οι περισσότεροι την ξεχνούν, τότε είναι ολο-δική μου. Πηγαίνω λοιπόν και τα λέμε.

Το καλοκαίρι πάλι, μετά το μπάνιο, έχω μαζί μου τον καφέ ή κάποιο βιβλίο, ή κουβεντιάζω με την παρέα μου μέχρι να έρθει εκείνη η μαγική ώρα της δύσης του ήλιου. Στην αγαπημένη μου παραλία, ο ήλιος δύει μπροστά μου, και το θέαμα εμπλουτίζεται είτε από μικρά σύννεφα, είτε από τα αεροπλάνα που τα βλέπεις σαν μινιατούρες όταν προσγειώνονται/απογειώνονται στο Ελ. Βενιζέλος και σε κάνουν να σκέφτεσαι «που πάρει άραγε αυτό;»

Μετά βέβαια αρχίσει το ‘μαρτύριο’ από τις μυρωδιές τις διπλανής ταβέρνας με όλα αυτά τα καλά που μαγειρεύει και εγώ να προσπαθώ να συγκρατηθώ. Δεν πειράζει, ας είναι, και αύριο πάλι εδώ!

Αυτά έγραψε η Μαριλένα… Μια γυναίκα που αγαπά την αισθητική της καθημερινότητας, που ζει την κάθε της στιγμή με στυλ. Τι και αν είναι project manager, βρίσκει το χρόνο να δίνει αφορμές και σε εμάς να ζούμε την κάθε μέρα με στυλ μέσα από το site

No Comments

Post a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.